Largeteam B juvenile

 juvenile

Het 'Largeteam B Juvenile' is een groep meiden in de leeftijd van 4 t/m 9 jaar. Deze groep gaat op wedstrijd in de categorie 'Largeteam Juvenile'.

Op het moment dat de kinderen de basistwirls onder de knie hebben kunnen ze mee gaan draaien met dit Largeteam. Dit team heeft de afgelopen jaren een show gedraaid op muziek van de film ‘Foeksia de miniheks’. Hiermee zijn ze twee keer tweede van Nederland geworden op de Nederlandse Kampioenschappen. Op dit moment zijn ze hard aan het oefenen voor een nieuwe show. Ook hier moeten de kinderen tricks doen met de stok, dansen en op de juiste plaats staan in de formatie. Ook belangrijk is natuurlijk het lachen naar de jury, maar dat kunnen deze kids erg goed.
Tijdens de training van deze groep wordt er niet alleen getraind op de show. Belangrijk is het om aandacht te besteden aan twirls, dans, ballet en lenigheid, maar ook staan er vaak leuke spelletjes op het programma of gekke dansjes.
Het Largeteam B juvenile traint op vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur in de gymzaal van wijkcentrum Xiejezo in de grote Beerstraat in Zwijndrecht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tamara van Gelder via mailadres: tmuntz13@hotmail.com

Vorige pagina: Danceteam Preteen Volgende pagina: Largeteam A Senior