Largeteam B juvenile

Het 'Largeteam B Juvenile' is een groep van 20 meiden in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar. Met zijn twintigen gaan ze op wedstrijd in de categorie 'Largeteam juvenile'.

Op het moment dat de meiden de basistwirls onder de knie hebben kunnen ze mee gaan draaien met dit largeteam. De meiden draaien momenteel op wedstrijden een zogenaamde 'heksenshow' op muziek van de film ‘Foeksia de miniheks’. Best lastig allemaal; de meiden moeten tricks doen met de stok, dansen en op de juiste plaats staan in de formatie. Ook belangrijk is natuurlijk het lachen naar de jury, maar dat kunnen deze meiden erg goed.
Tijdens de training van deze groep wordt er niet alleen getraind op de show. Ook belangrijk is het om aandacht te besteden aan twirls, dans, ballet en lenigheid, maar ook staan er vaak leuke spelletjes op het programma of gekke dansjes.
Het Largeteam B juvenile traint op vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur in de gymzaal van wijkcentrum Xiejezo in de grote Beerstraat in Zwijndrecht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tamara van Gelder via mailadres: tmuntz13@hotmail.com

Vorige pagina: Danceteam B juvenile Volgende pagina: Largeteam A Senior