Celebration Actueel

LAATSTE WEDSTRIJD VOOR DE ZOMERSTOP

Zaterdag 15 juni '19 was het de laatste wedstrijd voor de meiden van de twirl. Ditmaal mochten ze in Brielle laten zien waar ze de afgelopen tijd zo hard voor getraind hebben. Er zijn wederom prachtige resultaten behaald; maar liefst 3 promoties, 25 podiumplekken en diverse NK plaatsingspunten. Ook gingen er een aantal meiden voor het eerst op met een nieuw onderdeel. Ze hebben mooie routines laten zien.

De volgende wedstrijd staat na de zomervakantie gepland en wel op 21 september in Zierikzee.

IMG_3561

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP (RUNNER-UP) TWIRL DECEMBER '18

In het weekend van 15 en 16 december 2018 vonden de Nederlandse Kampioenschappen Runner-Up plaats in het Topsportcentrum te Almere. Een superweekend!

Op zaterdag 15 december stond er rond het middaguur een touringcar voor het verenigingsgebouw klaar om de meiden (met fans) naar Almere te brengen. De beurt viel op deze dag aan het Juvenile Largeteam en het Senior Largeteam om hun show aan de jury van de NBTA te laten zien. Beide teams hebben supergoed hun best gedaan wat beloond werd met prachtige resultaten; het Juvenile Largeteam heeft met hun show op de muziek van de film 'Foeksia de mini heks' de 2e plaats weten te behalen. Het Senior Largeteam wist met hun show op de filmmuziek van 'Miss Peregrine's home for pecular children' een mooie 5e plaats te behalen. Een zeer geslaagde zaterdag van dit NK dus.

 

 NK 2018

  

 

 

 

 

 

Vorige pagina: Over ons Volgende pagina: Drumfanfare