Celebration Actueel

Nederlands Kampioenschap Twirl januari 2018

In het weekend van 13 en 14 januari mochten een aantal meiden Celebration vertegenwoordigen tijdens de kampioenschappen Twirl in het Topsportcentrum te Almere. Met trots mogen wij meedelen dat we, na dit weekend, Nederlands kampioenen in huis hebben! Het ensemble B, bestaande uit Alissa, Eva en Dianne is namelijk op de 1e plaats geëindigd in hun categorie (intermediate). 

Kelly en Jinke werden derde met hun show op het onderdeel Duo Dancetwirl hetgeen betekende dat zij de bronzen medaille omgehangen kregen. Eva en Dianne behaalden zilver op het onderdeel Duo Twirling. Daarnaast plaatste Dianne zich met haar show, op het onderdeel Solo Dancetwirl, op de 8e plaats. Dit doet zij trouwens op muziek uit de film 'The Hunger Games'. Eva en Alissa vertegenwoordigden de vereniging ook nog op het onderdeel 1-baton. Zij eindigden respectievelijk op de 6e en 7e plaats.

-------------------------

 

Nederlands Kampioenschappen Twirl (beginners) december 2017

Op 16 en 17 december 2017 stonden de Nederlands Kampioenschappen Twirl in de runner-up divisie op het progamma. Deze vonden plaats in het Topsportcentrum in Almere. De dames van Celebration mogen trots zijn want ze hebben zich van hun sterkste kant laten zien en dit bleek niet bepaald onverdienstelijk: Kelsey Stok (1-baton) en Kelly (Super-X-Strut) behaalden met hun show een plaats binnen de top 15, Alissa behaalde met het onderdeel 2-baton de 2e plaats, het Largeteam juvenile werd 2e met hun 'heksen'show en het Largeteam senior behaalde de 5e plaats. En dan te bedenken dat dit laatste team zich op het nippertje geplaatst had voor dit NK, want ze kwamen als 10e de finale binnen! 

 

  

 

------------------

 

In de sport- en cultuurkrant van 30 augustus '17 stond dit bericht...

   

 

-------------------------

 

Bericht van Zwijndrecht.net

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag heeft muziekvereniging Celebration met haar leden en hun familie de jaarlijkse familiedag gehouden. Op het terrein van Scouting Panoord werd deze dag georganiseerd die in het teken stond van de hulpverlening.

Er werden allerlei spelletjes gedaan die met de hulpverlening te maken hadden. Rond 11.00 uur ging “onverwachts” het brandalarm af en door het gehele gebouw klonk de “slow whoop”. Binnen nog geen 2 minuten kwam de politie én de brandweer met loeiende sirenes aanrijden.

Gelukkig was “vals” alarm en hoorde dit bij deze dag.

Zowel de politie en de brandweer hebben uitgebreid aandacht besteed aan de hulpverlening. De kinderen mochten met de brandslang spuiten. Kregen van de politie de nodige uitleg wat er allemaal in de auto zit. Mochten zelfs een kogelvrijvest aantrekken. Diverse kinderen gingen met de politie of brandweer op de foto.

De brandweer gaf ook een demonstratie hoe een brandweerslang moet worden opgerold. Dit werd met een spel door de leden herhaald. Ook mocht men in de politie auto en/of de brandweerwagen plaatsnemen. Af en toe werd zelfs ook de sirene even aangezet. De kinderen vonden het allemaal prachtig en hadden een geweldige dag.

Na een uur verliet de politie door een erehaag van de leden het terrein. De brandweer bleef nog even en deed nog aan diverse spelletjes mee. Net voor dat de brandweer weg ging hadden zij voor één lid nog een verrassing.

Deze werd door twee brandweer mannen beetgepakt en zij kreeg van de derde brandweerman een complete douche over haar heen. Grote hilariteit bij alle aanwezigen. Het werd sportief opgepakt en de brandweerman kreeg een ware knuffel van de geheel doorweekte dame.

Daarna werd de brandweer door alle leden uitgezwaaid en ging men verder met de andere spelletjes. Deze geslaagde dag werd afgesloten met een gezellige BBQ.

Voor meer foto's van deze dag verwijzen wij u graag naar de pagina foto's.

 

-------------------------

 

Deze website van muziek- en twirlvereniging CELEBRATION is op maandag 26 juni 2017 om 16.00 uur officieel de lucht in gegaan, en .... we zijn er trots op. We nodigen dan ook iedereen uit om een kijkje te nemen.

Vorige pagina: Over ons Volgende pagina: Drumfanfare